Homeslider22 wijn_zijn22

       

Mijn naam is Doortje Klinkenbijl. Ik ben moeder van 2 prachtige dochters en al mijn hele leven gek op dansen. In het verleden heb ik allerlei dansstijlen uitgeprobeerd en nog steeds vind ik veel stijlen interessant om te doen.

Sinds 1998 geef ik dansles en ben vanaf 2006 eigenaresse van PULSE. Mijn lesbevoegdheid heb ik gehaald bij de KNGU en ik heb mezelf verder ontwikkeld door veel te dansen en les te geven.

In mijn lessen komt een stukje techniek dan ook zeker aan bod. Voor mij is dansen bij PULSE een passie, iets dat je doet voor je plezier en waar je ontspanning en een uitdaging vindt. Waar je op een fijne manier met elkaar bezig bent en wat dus goed is voor lichaam en geest.

Ik vind het belangrijk dat iedereen, zowel leerling als ouder als docente, zich thuis voelt bij ons en zichzelf kan zijn. 

 

       

Mijn naam is Josta de Wit en ben al heel mijn leven met dans bezig. Na jarenlang op een amateurschool te hebben gedanst ben ik naar de dansacademie gegaan.

Op de Fontys dansacademie in Tilburg rondde ik mijn opleiding in 1995 af in de richting jazz en moderne dans. Daarna ben ik op verschillende manieren en met diverse dansstijlen in het dansvak verder gegaan.Zowel als uitvoerend danseres als dansdocente.

Naast andere werkzaamheden geef ik met veel plezier les bij PULSE. In mijn les vind ik een stukje techniek samen met vooral fijn dansen op verschillende soorten muziek belangrijk. Plezier en een fijne sfeer in de les staan voorop! 

 

 

       

Hé allemaal! Mijn naam is Shiva. Dansen doe ik vanaf mijn 4e jaar. Ik was direct verliefd op dansen en deze liefde is nooit meer weggegaan en is in de loop der jaren alleen maar toegenomen.

Door de jaren heen ben ik steeds meer gaan dansen en kwam ik erachter dat ik iets met mijn passie voor het dansen wilde doen. Ik ben in juli 2013 afgestudeerd aan de Fontys Academie voor Danseducatie in Tilburg (specialisaties Modern en Jazz). Daarvoor heb ik gestudeerd aan de Dansacademie Noord Nederland, Lucia Marthas (o.a. show- en theaterdans).

Dansen is fijn. Dit wil ik jong en oud laten ervaren. Dans is een prachtig middel om je gevoelens/emoties te uiten. Ik wil mijn leerlingen dansplezier laten ervaren. Iedereen is uniek en elke leerling wil ik de kans bieden om zich op zijn eigen niveau te ontwikkelen in het dansen.

Bij PULSE geef ik de Moderne danslessen aan volwassenen op de woensdagavond.